tiistai 26. huhtikuuta 2016

Reseptikortit

Kultaisella 70-luvulla ruuanlaitosta kiinnostuneet kotikokit keräsivät kautta suomenniemen ruokareseptikortteja. Ikään kuin polaroid -kuvia joiden toisella puolella hassun värinen ruokakuva ja toisella puolella kuvaakin hassumpi resepti. Jostain niitä ilmeisesti postimyynnistä tai appstore:sta tilattiin ja säilöttiin niille varten vasten suunniteltuihin muovilaatikoihin. Muikea formaatti.

Kirpputorilta teimme nyt siis meitä 70-luvun lapsia suuresti miellyttävän löydön: Mestarikokki -ruokaohjekerhon lähes virheetön korttisarja, josta kaikesta päätellen puuttuu vain yksi (1) resepti. Jäljellä testattavaksi siis 1747 toinen toistaan jännittävämpää ruokaklassikkoa.

P.S. Puuttuva kortti on Alkuruokia (1): kortti n:o 73 ... vihjeitä otetaan vastaan.
P.P.S. Puuttuva kortti löytynyt, kiitos Äiti!


-arska-


2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava setti! Mistä tietää, että varmasti kaikki mukana?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aivan, korttien tarkkaa lukumäärää määrää emme ainakaan me ole mistään saaneet selville. Korttisarjoja on valmistettu erilaisina painoksina ja niitä on kerätty erikokoisiin laatikoihin. Arvelisin että tästä sarjasta ei puutu montaakaan korttia koska mukana on kaikki 30 korttiryhmää eikä sarjojen "välistä" ei puutu yhtään numeroa. Eikä laatikkoon kortteja juuri enempää mahtuisikaan. Mutta olisi tosiaan mukava tietää mikä on ollut näiden todellinen määrä.

    VastaaPoista